Filteri
Borilački sportovi
Vidi sve Vidi manje
B
Borilački sportovi
Borilački sportovi Nazad
L
Lokacija
Lokacija Nazad

Borilački sportovi - oprema

Venum First BJJ Kimono Crni A2 - 0

Venum First BJJ Kimono Crni A2

Jakna: ultra lagana tkanina od bisernog tkanja (52% poliester, 48% pamuk) - Pantalone: 226g ripstop, prethodno skupljena tkanina (52% poliester, 48% pamuk) - Pojačani šavovi na grudima, kolenima i međunožju za izdržljivost - Sistem sigurnog pojasa koji se lako vezuje - Optimalno upravljanje vlagom - Venum logo zakrpe - Idealno za početnike. - Beli pojas gratis uz kimono - SKU: VENUM-05104-001-A2 - Proizvođač: Venum, Francuska.
cena: 9.950 DIN
Srbija, Novi Sad
Premium oglas
Venum First BJJ Kimono Crni A3 - 0

Venum First BJJ Kimono Crni A3

Ojačani šavovi na grudima pružaju veću izdržljivost dok napredujete sa svojim podlogama. U međuvremenu, pantalone na vezice su napravljene od mešavine pamuka i poliestera ripstop od 226g/m2, takođe prethodno skupljene. Ojačane su oblogama na kolenima i međunožju, tako da možete sa samopouzdanjem da se kotrljate.   - Jakna: ultra lagana tkanina od bisernog tkanja (52% poliester, 48% pamuk) - Pantalone: 226g ripstop, prethodno skupljena tkanina (52% poliester, 48% pamuk) - Pojačani šavovi na grudima, kolenima i međunožju za izdržljivost - Sistem sigurnog pojasa koji se lako vezuje - Optimalno upravljanje vlagom - Venum logo zakrpe - Idealno za početnike. - Beli pojas gratis uz kimono - SKU: VENUM-05104-001-A3 - Proizvođač: Venum, Francuska.
cena: 9.950 DIN
Srbija, Novi Sad
Premium oglas
Venum First BJJ Kimono Crni A3.5 - 0

Venum First BJJ Kimono Crni A3.5

Jakna je napravljena od mešavine pamuka i poliestera od 325 g/m2, ultra lagane tkanine od bisernog tkanja koja se prethodno skuplja. Ojačani šavovi na grudima pružaju veću izdržljivost dok napredujete sa svojim podlogama. U međuvremenu, pantalone na vezice su napravljene od mešavine pamuka i poliestera ripstop od 226g/m2, takođe prethodno skupljene. Ojačane su oblogama na kolenima i međunožju, tako da možete sa samopouzdanjem da se kotrljate.   - Jakna: ultra lagana tkanina od bisernog tkanja (52% poliester, 48% pamuk) - Pantalone: 226g ripstop, prethodno skupljena tkanina (52% poliester, 48% pamuk) - Pojačani šavovi na grudima, kolenima i međunožju za izdržljivost - Sistem sigurnog pojasa koji se lako vezuje - Optimalno upravljanje vlagom - Venum logo zakrpe - Idealno za početnike. - Beli pojas gratis uz kimono - SKU: VENUM-05104-001-A3.5
cena: 9.950 DIN
Srbija, Novi Sad
Premium oglas
Venum First BJJ Kimono Beli A2.5 - 0

Venum First BJJ Kimono Beli A2.5

Jedini gi koji će vam trebati za vaše treninge. Venum First BJJ Gi je dizajniran za one koji počinju u Jiu-Jitsu, kojima je potreban pouzdan, kvalitetan početni gi. Jakna je napravljena od mešavine pamuka i poliestera od 325 g/m2, ultra lagane tkanine od bisernog tkanja koja se prethodno skuplja. Ojačani šavovi na grudima pružaju veću izdržljivost dok napredujete sa svojim podlogama. U međuvremenu, pantalone na vezice su napravljene od mešavine pamuka i poliestera ripstop od 226g/m2, takođe prethodno skupljene. Ojačane su oblogama na kolenima i međunožju, tako da možete sa samopouzdanjem da se kotrljate. TEHNIČKE KARAKTERISTIKE - Jakna: ultra lagana tkanina od bisernog tkanja (52% poliester, 48% pamuk) - Pantalone: 226g ripstop, prethodno skupljena tkanina (52% poliester, 48% pamuk) - Pojačani šavovi na grudima, kolenima i međunožju za izdržljivost - Sistem sigurnog pojasa koji se lako vezuje - Optimalno upravljanje vlagom - Venum logo zakrpe - Idealno za početnike. - Beli pojas gratis uz kimono - SKU: VENUM-05104-002-A2.5 - Proizvođač: Venum, Francuska.
cena: 9.950 DIN
Srbija, Novi Sad
Premium oglas
Venum First BJJ Kimono Beli A3 - 0

Venum First BJJ Kimono Beli A3

Jakna: ultra lagana tkanina od bisernog tkanja (52% poliester, 48% pamuk) - Pantalone: 226g ripstop, prethodno skupljena tkanina (52% poliester, 48% pamuk) - Pojačani šavovi na grudima, kolenima i međunožju za izdržljivost - Sistem sigurnog pojasa koji se lako vezuje - Optimalno upravljanje vlagom - Venum logo zakrpe - Idealno za početnike. - Beli pojas gratis uz kimono - SKU: VENUM-05104-002-A3 - Proizvođač: Venum, Francuska.
cena: 9.950 DIN
Srbija, Novi Sad
Premium oglas
Venum First BJJ Kimono Beli A3.5 - 0

Venum First BJJ Kimono Beli A3.5

Jakna je napravljena od mešavine pamuka i poliestera od 325 g/m2, ultra lagane tkanine od bisernog tkanja koja se prethodno skuplja. Ojačani šavovi na grudima pružaju veću izdržljivost dok napredujete sa svojim podlogama. U međuvremenu, pantalone na vezice su napravljene od mešavine pamuka i poliestera ripstop od 226g/m2, takođe prethodno skupljene. Ojačane su oblogama na kolenima i međunožju, tako da možete sa samopouzdanjem da se kotrljate.   - Jakna: ultra lagana tkanina od bisernog tkanja (52% poliester, 48% pamuk) - Pantalone: 226g ripstop, prethodno skupljena tkanina (52% poliester, 48% pamuk) - Pojačani šavovi na grudima, kolenima i međunožju za izdržljivost - Sistem sigurnog pojasa koji se lako vezuje - Optimalno upravljanje vlagom - Venum logo zakrpe - Idealno za početnike. - Beli pojas gratis uz kimono - SKU: VENUM-05104-002-A3.5
cena: 9.950 DIN
Srbija, Novi Sad
Premium oglas
Venum First BJJ Kimono Plavi A2 - 0

Venum First BJJ Kimono Plavi A2

Jedini gi koji će vam trebati za vaše treninge. Venum First BJJ Gi je dizajniran za one koji počinju u Jiu-Jitsu, kojima je potreban pouzdan, kvalitetan početni gi. - Idealno za početnike. - Beli pojas gratis uz kimono - SKU: VENUM-05104-004-A2 - Proizvođač: Venum, Francuska.
cena: 9.950 DIN
Srbija, Novi Sad
Premium oglas
Venum First BJJ Kimono Khaki A2 - 0

Venum First BJJ Kimono Khaki A2

- Jakna: ultra lagana tkanina od bisernog tkanja (52% poliester, 48% pamuk) - Pantalone: 226g ripstop, prethodno skupljena tkanina (52% poliester, 48% pamuk) - Pojačani šavovi na grudima, kolenima i međunožju za izdržljivost - Sistem sigurnog pojasa koji se lako vezuje - Optimalno upravljanje vlagom - Venum logo zakrpe - Idealno za početnike. - Beli pojas gratis uz kimono - SKU: VENUM-05104-015-A2 - Proizvođač: Venum, Francuska.
cena: 9.950 DIN
Srbija, Novi Sad
Premium oglas
Venum First BJJ Kimono Khaki A2.5 - 0

Venum First BJJ Kimono Khaki A2.5

- Jakna: ultra lagana tkanina od bisernog tkanja (52% poliester, 48% pamuk) - Pantalone: 226g ripstop, prethodno skupljena tkanina (52% poliester, 48% pamuk) - Pojačani šavovi na grudima, kolenima i međunožju za izdržljivost - Sistem sigurnog pojasa koji se lako vezuje - Optimalno upravljanje vlagom - Venum logo zakrpe - Idealno za početnike. - Beli pojas gratis uz kimono - SKU: VENUM-05104-015-A2.5 - Proizvođač: Venum, Francuska.
cena: 9.950 DIN
Srbija, Novi Sad
Premium oglas
Venum First BJJ Kimono Khaki A - 0

Venum First BJJ Kimono Khaki A

Jedini gi koji će vam trebati za vaše treninge. Venum First BJJ Gi je dizajniran za one koji počinju u Jiu-Jitsu, kojima je potreban pouzdan, kvalitetan početni gi. Jakna je napravljena od mešavine pamuka i poliestera od 325 g/m2, ultra lagane tkanine od bisernog tkanja koja se prethodno skuplja. Ojačani šavovi na grudima pružaju veću izdržljivost dok napredujete sa svojim podlogama. U međuvremenu, pantalone na vezice su napravljene od mešavine pamuka i poliestera ripstop od 226g/m2, takođe prethodno skupljene. Ojačane su oblogama na kolenima i međunožju, tako da možete sa samopouzdanjem da se kotrljate. - Jakna: ultra lagana tkanina od bisernog tkanja (52% poliester, 48% pamuk) - Pantalone: 226g ripstop, prethodno skupljena tkanina (52% poliester, 48% pamuk) - Pojačani šavovi na grudima, kolenima i međunožju za izdržljivost - Sistem sigurnog pojasa koji se lako vezuje - Optimalno upravljanje vlagom - Venum logo zakrpe - Idealno za početnike. - Beli pojas gratis uz kimono - SKU: VENUM-05104-015-A3 - Proizvođač: Venum, Francuska.
cena: 9.950 DIN
Srbija, Novi Sad
Premium oglas
Venum First BJJ Kimono Khaki A3.5 - 0

Venum First BJJ Kimono Khaki A3.5

Jedini gi koji će vam trebati za vaše treninge. Venum First BJJ Gi je dizajniran za one koji počinju u Jiu-Jitsu, kojima je potreban pouzdan, kvalitetan početni gi. Jakna je napravljena od mešavine pamuka i poliestera od 325 g/m2, ultra lagane tkanine od bisernog tkanja koja se prethodno skuplja. Ojačani šavovi na grudima pružaju veću izdržljivost dok napredujete sa svojim podlogama. U međuvremenu, pantalone na vezice su napravljene od mešavine pamuka i poliestera ripstop od 226g/m2, takođe prethodno skupljene. Ojačane su oblogama na kolenima i međunožju, tako da možete sa samopouzdanjem da se kotrljate. - Jakna: ultra lagana tkanina od bisernog tkanja (52% poliester, 48% pamuk) - Pantalone: 226g ripstop, prethodno skupljena tkanina (52% poliester, 48% pamuk) - Pojačani šavovi na grudima, kolenima i međunožju za izdržljivost - Sistem sigurnog pojasa koji se lako vezuje - Optimalno upravljanje vlagom - Venum logo zakrpe - Idealno za početnike. - Beli pojas gratis uz kimono - SKU: VENUM-05104-015-A3.5 - Proizvođač: Venum, Francuska.
cena: 9.950 DIN
Srbija, Novi Sad
Premium oglas
Venum Contender 2.0 BJJ Kimono Tamno Braon A2 - 0

Venum Contender 2.0 BJJ Kimono Tamno Braon A2

Druga generacija našeg Venum BJJ Contender Gi, Contender 2.0 nudi veću udobnost i izdržljivost uz održavanje odlične vrednosti. Jakna je od 100% pamuka od bisernog tkanja i ima ojačane šavove na svim ključnim tačkama zatezanja. Ogrlica je postavljena EVA penom koja vam pomaže da se oduprete hvatanju protivnika i pomažete da se suprotstavite njihovim napadima. Pantalone su takođe od 100% prethodno skupljenog pamuka i ojačane su kod nogu i gležnjeva. Veliki logotip Venum koji smelo stoji preko na poleđini jakne. - Pearl Weave prethodno skupljeni teški pamuk za izdržljivost, - Jakna napravljena od pamuka od 350 g/m2 korišćenjem zaobljenih, - -   ojačanih šavova, - Kragna izrađena od meke EVA pene za bolju otpornost, - Pantalone napravljene od pamuka od 230 g/m2 sa ojačanim   šavovima sa unutrašnje strane - Noga i članak, - Sistem sigurnog pojasa koji se lako vezuje, - Optimalno upravljanje vlagom, - Venum logo. - SKU: VENUM-03057-058-A2 - Proizvođač: Venum, Francuska.
cena: 12.980 DIN
Srbija, Novi Sad
Premium oglas
Venum Contender 2.0 BJJ Kimono Tamno Braon A2.5 - 0

Venum Contender 2.0 BJJ Kimono Tamno Braon A2.5

Druga generacija našeg Venum BJJ Contender Gi, Contender 2.0 nudi veću udobnost i izdržljivost uz održavanje odlične vrednosti. Jakna je od 100% pamuka od bisernog tkanja i ima ojačane šavove na svim ključnim tačkama zatezanja. Ogrlica je postavljena EVA penom koja vam pomaže da se oduprete hvatanju protivnika i pomažete da se suprotstavite njihovim napadima. Pantalone su takođe od 100% prethodno skupljenog pamuka i ojačane su kod nogu i gležnjeva. Veliki logotip Venum koji smelo stoji preko na poleđini jakne. - Pearl Weave prethodno skupljeni teški pamuk za izdržljivost, - Jakna napravljena od pamuka od 350 g/m2 korišćenjem zaobljenih, - -   ojačanih šavova, - Kragna izrađena od meke EVA pene za bolju otpornost, - Pantalone napravljene od pamuka od 230 g/m2 sa ojačanim   šavovima sa unutrašnje strane - Noga i članak, - Sistem sigurnog pojasa koji se lako vezuje, - Optimalno upravljanje vlagom, - Venum logo. - SKU: VENUM-03057-058-A2.5 - Proizvođač: Venum, Francuska.
cena: 12.980 DIN
Srbija, Novi Sad
Premium oglas
Venum Contender 2.0 BJJ Kimono Tamno Braon A3 - 0

Venum Contender 2.0 BJJ Kimono Tamno Braon A3

 Pearl Weave prethodno skupljeni teški pamuk za izdržljivost, - Jakna napravljena od pamuka od 350 g/m2 korišćenjem zaobljenih, - -   ojačanih šavova, - Kragna izrađena od meke EVA pene za bolju otpornost, - Pantalone napravljene od pamuka od 230 g/m2 sa ojačanim   šavovima sa unutrašnje strane - Noga i članak, - Sistem sigurnog pojasa koji se lako vezuje, - Optimalno upravljanje vlagom, - Venum logo. - SKU: VENUM-03057-058-A3 - Proizvođač: Venum, Francuska.
cena: 12.980 DIN
Srbija, Novi Sad
Premium oglas
Venum Contender 2.0 BJJ Kimono Tamno Braon A3.5 - 0

Venum Contender 2.0 BJJ Kimono Tamno Braon A3.5

Druga generacija našeg Venum BJJ Contender Gi, Contender 2.0 nudi veću udobnost i izdržljivost uz održavanje odlične vrednosti. Jakna je od 100% pamuka od bisernog tkanja i ima ojačane šavove na svim ključnim tačkama zatezanja. Ogrlica je postavljena EVA penom koja vam pomaže da se oduprete hvatanju protivnika i pomažete da se suprotstavite njihovim napadima. Pantalone su takođe od 100% prethodno skupljenog pamuka i ojačane su kod nogu i gležnjeva. Veliki logotip Venum koji smelo stoji preko na poleđini jakne. - Pearl Weave prethodno skupljeni teški pamuk za izdržljivost, - Jakna napravljena od pamuka od 350 g/m2 korišćenjem zaobljenih, - -   ojačanih šavova, - Kragna izrađena od meke EVA pene za bolju otpornost, - Pantalone napravljene od pamuka od 230 g/m2 sa ojačanim   šavovima sa unutrašnje strane - Noga i članak, - Sistem sigurnog pojasa koji se lako vezuje, - Optimalno upravljanje vlagom, - Venum logo. - SKU: VENUM-03057-058-A3.5
cena: 12.980 DIN
Srbija, Novi Sad
Premium oglas
Venum Contender Evo BJJ Kimono Tamno Braon A2 - 0

Venum Contender Evo BJJ Kimono Tamno Braon A2

Jakna BJJ kimona Venum Contender Evo napravljena je od pamuka Pearl Wave 350 g/m2. Jakna ima nekoliko ojačanja na strateškim tačkama koja je jačaju za povećanu izdržljivost. Venum Contender Evo kimono pantalone od 230 g/m2 pamuka takođe imaju nekoliko pojačanja, posebno na unutrašnjoj strani nogavice i skočnog zgloba. Contender Evo BJJ kimono je obavezan za sve praktičare brazilskog džiu džicua koji traže kimono sa odličnom vrednošću za novac! - Jakna: Pearl Wave 350 g/m2 pamuk - Pantalone: 230 g/m2 pamuk - Unutrašnja tkana prilagođena traka (na dnu jakne, otvoru rukava i -    otvoru za pantalone) - Vezovi na rukavima unutrašnjeg sakoa - Ojačanje trougla sa unutrašnjim bočnim ventilacionim otvorom - Pojačani bočni otvori unutrašnjeg rukava (na otvoru rukava) - Unutrašnje ojačanje (pri otvaranju pantalona) - Ojačanje za kolena - Venum logo. - SKU: VENUM-03738-058-A2 - Proizvođač: Venum, Francuska.
cena: 14.950 DIN
Srbija, Novi Sad
Premium oglas
Venum Contender Evo BJJ Kimono Tamno Braon A2.5 - 0

Venum Contender Evo BJJ Kimono Tamno Braon A2.5

Jakna: Pearl Wave 350 g/m2 pamuk - Pantalone: 230 g/m2 pamuk - Unutrašnja tkana prilagođena traka (na dnu jakne, otvoru rukava i -    otvoru za pantalone) - Vezovi na rukavima unutrašnjeg sakoa - Ojačanje trougla sa unutrašnjim bočnim ventilacionim otvorom - Pojačani bočni otvori unutrašnjeg rukava (na otvoru rukava) - Unutrašnje ojačanje (pri otvaranju pantalona) - Ojačanje za kolena - Venum logo. - SKU: VENUM-03738-058-A2.5 - Proizvođač: Venum, Francuska.
cena: 14.950 DIN
Srbija, Novi Sad
Premium oglas
Venum Contender Evo BJJ Kimono Tamno Braon A3 - 0

Venum Contender Evo BJJ Kimono Tamno Braon A3

Jakna BJJ kimona Venum Contender Evo napravljena je od pamuka Pearl Wave 350 g/m2. Jakna ima nekoliko ojačanja na strateškim tačkama koja je jačaju za povećanu izdržljivost. Venum Contender Evo kimono pantalone od 230 g/m2 pamuka takođe imaju nekoliko pojačanja, posebno na unutrašnjoj strani nogavice i skočnog zgloba. Contender Evo BJJ kimono je obavezan za sve praktičare brazilskog džiu džicua koji traže kimono sa odličnom vrednošću za novac! - Jakna: Pearl Wave 350 g/m2 pamuk - Pantalone: 230 g/m2 pamuk - Unutrašnja tkana prilagođena traka (na dnu jakne, otvoru rukava i -    otvoru za pantalone) - Vezovi na rukavima unutrašnjeg sakoa - Ojačanje trougla sa unutrašnjim bočnim ventilacionim otvorom - Pojačani bočni otvori unutrašnjeg rukava (na otvoru rukava) - Unutrašnje ojačanje (pri otvaranju pantalona) - Ojačanje za kolena - Venum logo. - SKU: VENUM-03738-058-A3 - Proizvođač: Venum, Francuska.
cena: 14.950 DIN
Srbija, Novi Sad
Premium oglas
Venum Contender Evo BJJ Kimono Tamno Braon A3.5 - 0

Venum Contender Evo BJJ Kimono Tamno Braon A3.5

Jakna: Pearl Wave 350 g/m2 pamuk - Pantalone: 230 g/m2 pamuk - Unutrašnja tkana prilagođena traka (na dnu jakne, otvoru rukava i -    otvoru za pantalone) - Vezovi na rukavima unutrašnjeg sakoa - Ojačanje trougla sa unutrašnjim bočnim ventilacionim otvorom - Pojačani bočni otvori unutrašnjeg rukava (na otvoru rukava) - Unutrašnje ojačanje (pri otvaranju pantalona) - Ojačanje za kolena - Venum logo. - SKU: VENUM-03738-058-A3.5 - Proizvođač: Venum, Francuska.
cena: 14.950 DIN
Srbija, Novi Sad
Premium oglas
Venum Power 2.0 LIGHT BJJ Kimono Beli A3.5 - 0

Venum Power 2.0 LIGHT BJJ Kimono Beli A3.5

Venum Power 2.0 LIGHT Kimono BJJ - Beli - gornji deo napravljen je od pamuk 350 g/m2 Pearl Wave i dodatno je ojačan kako bi se postigla maksimalnu izdržljivost. Njegova EVA kragna će vam pomoći da se bolje oduprete zahvatima i kontranapadima vaših protivnika. Dizajnirane da izdrže cepanje i habanje, lagane pantalone su napravljene od 226 /m2 od Ripstop tkanine i ojačane na tačkama zatezanja. Venum Pover 2.0 LIGHT BJJ - Beli kimono pratiće vas trening za treningom, borbu za borbom, bez gubitka kvaliteta.   Jakna - 350 g/m2 Pamuk Pearl Wave. - EVA kragna. - Ojačana unutrašnjost krajeva rukava. - Jakna proštepana da poveća izdržljivost na habanje . - Oznaka veličine sa sitoštampom na unutrašnjoj jakni. - Venum logo vez na jakni. - Ukrasni šavovi na ramenima. - Oznaka veličine u sitoštampi na donjem delu jakne. - Venum logo izvezen na leđima. Pantalone - Pamuk 226 g/m2. - Ojačana unutrašnjost krajeva nogavica. - Unutrašnje ojačanje na kolenima. - Ukrasni šavovi na svakoj nogavici pantalona.   - IBJJF Approved. - Brand : Venum - SKU : VENUM-03984-002
cena: 17.500 DIN
Srbija, Novi Sad
Premium oglas
Venum Elite LIGHT 3.0 BJJ Kimono Beli A3.5 - 0

Venum Elite LIGHT 3.0 BJJ Kimono Beli A3.5

Jakna - 350 g/m2 Pamuk Pearl Wave. - 100% pamuk - EVA kragna. - Ojačana unutrašnjost krajeva rukava. - Jakna proštepana da poveća izdržljivost na habanje. - Oznaka veličine sa sitoštampom na unutrašnjoj jakni. - Venum logo vez na jakni. - Ukrasni šavovi na ramenima. - Oznaka veličine u sitoštampi na donjem delu jakne. - Venum logo izvezen na leđima. Pantalone - 285 gsm Ripstop pamuk. - Ojačana unutrašnjost krajeva nogavica. - Unutrašnje ojačanje na kolenima. - Ukrasni šavovi na svakoj nogavici pantalona.   - Brand : Venum - SKU : VENUM-04335-002
cena: 17.500 DIN
Srbija, Novi Sad
Premium oglas
Venum Classic 2.0 BJJ Kimono Beli A3.5 - 0

Venum Classic 2.0 BJJ Kimono Beli A3.5

Jakna - 450 g/m2 Pamuk Gold Weave. - EVA kragna. - Ojačana unutrašnjost krajeva rukava. - Ojačanje unutrašnjeg trougla na bočnim otvorima i pojačanje na dnu jakne. - Zakrivljeni bočni otvori. - Tkane trake na jakni. - Dekorativni šavovi na jakni. - Sublimirana postava. - Sito štampana etiketa na dnu jakne. Pantalone - Diamond ripstop 280 gsmg/m2. - Ojačana unutrašnjost krajeva nogavica. - Unutrašnje ojačanje na kolenima. - Ukrasni šavovi na svakoj nogavici pantalona.   - IBJJF Approved. - Brand : Venum - SKU : VENUM-03687-002 - Proizvođač: Venum, Francuska
cena: 17.980 DIN
Srbija, Novi Sad
Premium oglas
Venum Elite 4.0 BJJ Kimono Plavi A2 - 0

Venum Elite 4.0 BJJ Kimono Plavi A2

- Jakna napravljena od 100% bisernog pamuka (450 g/m2), - Debela ojačana kragna, - Ojačana na područjima stresa sa Ripstop postavom, - Tkane zakrpe - Pantalone od ripstop pamuka (285 g/m2), - rastezljivi gajtan koji se lako vezuje, - Ojačana kolena sa šavovima, - Unutrašnje ojačanje duž nogu, - Ojačanje na gležnjevima sa ripstop trakama, - Perite u mašini na 30°C, ne sušite u mašini. - SKU: VENUM-04955-004-A2                                                    - Proizvođač: Venum, Francuska.
cena: 22.500 DIN
Srbija, Novi Sad
Premium oglas
Venum Elite 4.0 BJJ Kimono Crni A2 - 0

Venum Elite 4.0 BJJ Kimono Crni A2

Elite 4.0 Brazilian Jiu-Jitsu kimono predstavlja najbolje od Venum BJJ-a. Jakna je napravljena od teškog 450 g/m2 Pearl Wave pamuka i ojačana je na svim tačkama zatezanja za povećanu izdržljivost. U međuvremenu, čvrsta kragna od EVA pene je izdržaljiva protiv hvatanja. Udoban i čvrst, ovaj kimono je dizajniran da odoli habanju tokom intenzivnih treninga. Pantalone su napravljene od 285 g/m2 Ripstop tkanine i ojačane su na gležnjevima, kolenima i međunožju. Pojačani šavovi na manžetnama pružaju dodatnu dugovečnost. Unutrašnja postava sa monogramom i dizajn logotipa u tri boje na leđima jakne daju uzvišen stil. U međuvremenu, visokokvalitetne reflektivni logo i kontrastni crni detalji završavaju ovaj vrhunski kimono. Elite 4.0 je odobren za IBJJF takmičenje.   - Jakna napravljena od 100% bisernog pamuka (450 g/m2), - Debela ojačana kragna, - Ojačana na područjima stresa sa Ripstop postavom, - Tkane zakrpe - Pantalone od ripstop pamuka (285 g/m2), - rastezljivi gajtan koji se lako vezuje, - Ojačana kolena sa šavovima, - Unutrašnje ojačanje duž nogu, - Ojačanje na gležnjevima sa ripstop trakama, - Perite u mašini na 30°C, ne sušite u mašini. - SKU: VENUM-04955-001-A2                                                - Proizvođač: Venum, Francuska.
cena: 22.500 DIN
Srbija, Novi Sad
Premium oglas
Venum BJJ Pojas - Beli A2 - 0

Venum BJJ Pojas - Beli A2

Venum BJJ Pojas - Beli A2 Debeo, čvrst, 100% pamuk BJJ(brazilska jiu-jitsa) pojas Venum   - A1 = 260 cm - A2 = 280 cm - A3 = 300 cm - A4 = 320 cm - Brend: Venum - SKU: EU-VENUM-0116 - Proizvođač: Venum, Francuska. 
cena: 2.950 DIN
Srbija, Novi Sad
Premium oglas
Venum BJJ Pojas - Beli A3 - 0

Venum BJJ Pojas - Beli A3

Venum BJJ Pojas - Beli A3 Debeo, čvrst, 100% pamuk BJJ(brazilska jiu-jitsa) pojas Venum   - A1 = 260 cm - A2 = 280 cm - A3 = 300 cm - A4 = 320 cm - Brend: Venum - SKU: EU-VENUM-0116 - Proizvođač: Venum, Francuska. 
cena: 3.100 DIN
Srbija, Novi Sad
Premium oglas
Venum Contender Dečiji BJJ Kimono Plavi - 0

Venum Contender Dečiji BJJ Kimono Plavi

Kimono Venum Contender Kids pruža vašem detetu maksimalnu udobnost i snagu koja će mu omogućiti da se u potpunosti razvije. Jakna je ojačana u predelu pazuha kako bi se obezbedio spoj jakne i rukava, a takođe i u nivou donjeg dela jakne, kako bi se sprečilo kidanje. Kimono kragna je ojačana penom kako bi pomogla vašem detetu da se odupre hvatanju i poboljša tehniku napada. Pantalone od 100% pamuka Venum Contender Kids BJJ takođe imaju nekoliko pojačanja (6 redova šavova), posebno na međunožju i zglobu.   - 100% Pamuk Pearl Wave. - Col EVA pena meka: bolja otpornost. - Optimizovana za manje znojenje. - Jakna sa zaobljenim i ojačanim prorezima. - Ultra brz sistem zatezanja pojasa. - Pantalone od 100% pamuka sa ojačanim šavovima u međunožju i gležnju. -Prethodno suženi kimono.
cena: 8.500 DIN
Srbija, Novi Sad
Premium oglas
Venum Contender Kids BJJ Kimono Crni C3 - 0

Venum Contender Kids BJJ Kimono Crni C3

Kimono kragna je ojačana penom kako bi pomogla vašem detetu da se odupre hvatanju i poboljša tehniku napada. Pantalone od 100% pamuka Venum Contender Kids BJJ kimona takođe imaju nekoliko pojačanja (6 redova šavova), posebno na međunožju i zglobu. BJJ Gi dolazi sa besplatnim belim pojasom.   - 100% pamuk biserno tkanje: izdržljiviji materijal za minimalnu težinu. - Jakna sa zaobljenim i ojačanim prorezima. - Optimalno upravljanje vlagom. - Pantalone od 100% pamuka sa ojačanim šavovima u međunožju i gležnju. - Ultra brz sistem zatezanja pojasa. - Prethodno suženi kimono. - sa besplatnim belim pojasom. - Brend : Venum - SKU : VENUM-03344-001 - Proizvođač: Venum, Francuska.
cena: 8.500 DIN
Srbija, Novi Sad
Premium oglas
Venum Contender Kids BJJ Kimono Navy Blue C3 - 0

Venum Contender Kids BJJ Kimono Navy Blue C3

100% pamuk biserno tkanje: izdržljiviji materijal za minimalnu težinu. - Jakna sa zaobljenim i ojačanim prorezima. - Optimalno upravljanje vlagom. - Pantalone od 100% pamuka sa ojačanim šavovima u međunožju i gležnju. - Ultra brz sistem zatezanja pojasa. - Prethodno suženi kimono. - sa besplatnim belim pojasom. - Brend : Venum - SKU : VENUM-03344-018 - Proizvođač: Venum, Francuska.
cena: 8.500 DIN
Srbija, Novi Sad
Premium oglas
Venum First BJJ Kimono Crni A2.5 - 0

Venum First BJJ Kimono Crni A2.5

Jakna je napravljena od mešavine pamuka i poliestera od 325 g/m2, ultra lagane tkanine od bisernog tkanja koja se prethodno skuplja. Ojačani šavovi na grudima pružaju veću izdržljivost dok napredujete sa svojim podlogama. U međuvremenu, pantalone na vezice su napravljene od mešavine pamuka i poliestera ripstop od 226g/m2, takođe prethodno skupljene. Ojačane su oblogama na kolenima i međunožju, tako da možete sa samopouzdanjem da se kotrljate.   - Jakna: ultra lagana tkanina od bisernog tkanja (52% poliester, 48% pamuk) - Pantalone: 226g ripstop, prethodno skupljena tkanina (52% poliester, 48% pamuk) - Pojačani šavovi na grudima, kolenima i međunožju za izdržljivost - Sistem sigurnog pojasa koji se lako vezuje - Optimalno upravljanje vlagom - Venum logo zakrpe - Idealno za početnike. - Beli pojas gratis uz kimono - SKU: VENUM-05104-001-A2.5 - Proizvođač: Venum, Francuska.
cena: 9.950 DIN
Srbija, Novi Sad
Premium oglas
Venum First BJJ Kimono Beli A2 - 0

Venum First BJJ Kimono Beli A2

Jedini gi koji će vam trebati za vaše treninge. Venum First BJJ Gi je dizajniran za one koji počinju u Jiu-Jitsu, kojima je potreban pouzdan, kvalitetan početni gi. Jakna je napravljena od mešavine pamuka i poliestera od 325 g/m2, ultra lagane tkanine od bisernog tkanja koja se prethodno skuplja. Ojačani šavovi na grudima pružaju veću izdržljivost dok napredujete sa svojim podlogama. U međuvremenu, pantalone na vezice su napravljene od mešavine pamuka i poliestera ripstop od 226g/m2, takođe prethodno skupljene. Ojačane su oblogama na kolenima i međunožju, tako da možete sa samopouzdanjem da se kotrljate.   - Jakna: ultra lagana tkanina od bisernog tkanja (52% poliester, 48% pamuk) - Pantalone: 226g ripstop, prethodno skupljena tkanina (52% poliester, 48% pamuk) - Pojačani šavovi na grudima, kolenima i međunožju za izdržljivost - Sistem sigurnog pojasa koji se lako vezuje - Optimalno upravljanje vlagom - Venum logo zakrpe - Idealno za početnike. - Beli pojas gratis uz kimono - SKU: VENUM-05104-002-A2 - Proizvođač: Venum, Francuska.
cena: 9.950 DIN
Srbija, Novi Sad
Premium oglas
Venum Contender 2.0 BJJ Kimono Crni A4 - 0

Venum Contender 2.0 BJJ Kimono Crni A4

Jakna - 350 g/m2 Pamuk Pearl Wave. - Col EVA pena meka: bolja otpornost. - Optimizovana za manje znojenje . - Oznaka veličine sa sitoštampom na unutrašnjoj jakni. - Venum logo na jakni. - Oznaka veličine u sitoštampi na donjem delu jakne. Pantalone - Pamuk 230 g/m2. - Ojačana unutrašnjost krajeva nogavica. - Unutrašnje ojačanje na kolenima.   - Brand : Venum - SKU: VENUM-03057-001 - Proizvođač: Venum, Francuska
cena: 11.500 DIN
Srbija, Novi Sad
Premium oglas
Venum Contender 2.0 BJJ Kimono Mornarsko Plava A2.5 - 0

Venum Contender 2.0 BJJ Kimono Mornarsko Plava A2.5

Ovo je druga verzija našeg Venum BJJ Contender Gi kimona, izdržljivija i udobnija od prethodnog modela! Gornji deo je od 100% pamuka od Pearl Weave tkanja, savršeno kombinujući snagu i udobnost. Zajedno sa ojačanim šavovima! Kragna je ojačana EVA penom koja vam pomaže da se oduprete zahvatima i pomažete da se suprotstavite napadima vaših protivnika. Pantalone su od 100% pamuka i ojačane su unutar manžeta za noge i gležnjeve.   Jakna - 350 g/m2 Pamuk Pearl Wave. - Col EVA pena meka: bolja otpornost. - Optimizovana za manje znojenje . - Oznaka veličine sa sitoštampom na unutrašnjoj jakni. - Venum logo na jakni. - Oznaka veličine u sitoštampi na donjem delu jakne. Pantalone - Pamuk 230 g/m2. - Ojačana unutrašnjost krajeva nogavica. - Unutrašnje ojačanje na kolenima.   - Brand : Venum - SKU: VENUM-03057-018 - Proizvođač: Venum, Francuska
cena: 11.500 DIN
Srbija, Novi Sad
Premium oglas
Venum Contender 2.0 BJJ Kimono Beli A2 - 0

Venum Contender 2.0 BJJ Kimono Beli A2

Kragna je ojačana EVA penom koja vam pomaže da se oduprete zahvatima i pomažete da se suprotstavite napadima vaših protivnika. Pantalone su od 100% pamuka i ojačane su unutar manžeta za noge i gležnjeve.   Jakna - 350 g/m2 Pamuk Pearl Wave. - Col EVA pena meka: bolja otpornost. - Optimizovana za manje znojenje . - Oznaka veličine sa sitoštampom na unutrašnjoj jakni. - Venum logo na jakni. - Oznaka veličine u sitoštampi na donjem delu jakne. Pantalone - Pamuk 230 g/m2. - Ojačana unutrašnjost krajeva nogavica. - Unutrašnje ojačanje na kolenima.   - Brand : Venum - SKU: VENUM-03057-002 - Proizvođač: Venum, Francuska
cena: 11.500 DIN
Srbija, Novi Sad
Premium oglas
Venum Contender 2.0 BJJ Kimono Beli A2.5 - 0

Venum Contender 2.0 BJJ Kimono Beli A2.5

Gornji deo je od 100% pamuka od Pearl Weave tkanja, savršeno kombinujući snagu i udobnost. Zajedno sa ojačanim šavovima! Kragna je ojačana EVA penom koja vam pomaže da se oduprete zahvatima i pomažete da se suprotstavite napadima vaših protivnika. Pantalone su od 100% pamuka i ojačane su unutar manžeta za noge i gležnjeve.   Jakna - 350 g/m2 Pamuk Pearl Wave. - Col EVA pena meka: bolja otpornost. - Optimizovana za manje znojenje . - Oznaka veličine sa sitoštampom na unutrašnjoj jakni. - Venum logo na jakni. - Oznaka veličine u sitoštampi na donjem delu jakne. Pantalone - Pamuk 230 g/m2. - Ojačana unutrašnjost krajeva nogavica. - Unutrašnje ojačanje na kolenima. - Brand : Venum - SKU: VENUM-03057-002
cena: 11.500 DIN
Srbija, Novi Sad
Premium oglas
Back to Top